Nieuw album voor Marco de Hollander

Het jaar 2017 kan na een15 jarige jubileumreis én een compleet uitverkocht theaterconcert voor Marco de Hollander niet meer stuk. Zoals de fans gewend zijn brengt Marco naast zijn singles ook jaarlijks een album uit. Zo ook dit jaar, het derde album onder het label van NRGY Music.

 

Zijn twee meest recente hits “Ik voel me gelukkig” en “Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht” zullen hier beslist niet op ontbreken.De zanger is in Nederland en België een graag geziene artiest en staat bekend om zijn volkse gezelligheid, maar hij weet ook de gevoelige snaar te raken met prachtige ballads. “Al mijn liedjes zijn uitzonderlijk én daar ben ik enorm trots op!” aldus Marco de Hollander.  Zijn nieuwe album “Leef je droom” is dan ook gevuld met volkse, gezellige en fijngevoelige liedjes, voor eenieder iets wils.
Het album wordt zaterdag 28 oktober uitgereikt tijdens een uitverkocht SterrenGala 2017 in Sporthal de Vlinder te Ter Aar.