Mister X krijgt naam en gezicht !!!

Rogier Voormolen kwam op het idee om te kijken of het nummer “Zijn het je ogen” in een gipsy versie een kans zou krijgen en wilde dat doen als Mister X, Vele collega artiesten en vele radio zenders gingen er op los. Vele namen kwamen naar voren en mede door het feit dat men niet wist wie de zanger was werd dit mooie nummer door vele zenders opgepakt.

Nu kijken wat het nummer gaat doen nu er een naam en gezicht bij is gekomen…..
Rogier Voormolen is echt geen onbekende meer in het vak zijn laatste nummer “Gewoon een vrolijk liedje” deed het erg leuk en ja Rogier komt graag met een oud nummer in een geheel nieuw jasje. Rogier Voormolen denkt dat de Gipsy sound op dit nummer het goed gaat doen en wil graag heel Nederland en Belgie verrassen met “zijn het je ogen” in dit nieuwe jasje.