Mike Versteeg – Het is voorbij

Mike is nog een onbekende in de artiesten wereld maar daar gaat als het aan Mike ligt snel verandering in komen. Mike is van sterrenbeeld Ram en geboren op 12 april 2000. En woont nu bij zijn ouders in Houten. Al vroeg zat het zingen in het bloed, toen hij 7 jaar was klom hij al op het podium en begon te zingen spontaan gingen de klas deuren open en verzamelde iedereen zich in de grote hal.

Mede daarom werd hij vaak gevraagd op school om zijn bijdrage te leveren voor de goede doelen, en zong hij Jan Smit, Nick en Simon en toen die tijd Chips. Ook tijdens zijn vakantie pakte hij zijn kans om een deuntje te zingen. Zo liet hij in 2005 in Maspalomas Mallorca een vol terras spontaan dansen.

Toen Mike 12 jaar oud was gaven zijn ouders Mike op om auditie te doen voor de Voice Kids, Helaas was Mike er nog niet klaar voor en kwam niet door naar de volgende ronde. Zijn sterrenbeeld Ram zorgde er voor dat hij niet bij de pakken neer ging zitten en gaf zich op bij Idols. Hierbij kwam hij ook niet verder tot de volgende ronde.

2012 heeft hij ook mee gedaan aan ” Voor Houtens Talent Wordt Geklapt ” de eerste ronde was hij door van de 65 deelnemers en werd uit eindelijk 3e. Hij zong daar Engels en zelf stukje Andrea Bocelli in het Italiaans.
Tegenwoordig is Mike in het dagelijks leven Kok en maak daarbij de heerlijkste recepten. Toch liet hij het zingen niet los. Begin dit jaar heeft hij meegedaan met de talenten jacht “De New Talent” bij  De Burgemeester in Nieuwegein. De eerste ronde is hij door gekomen maar bij de tweede viel hij af maar viel op bij een talentenscout van Wescur welk hem een hele mooie kans heeft gegeven om een cd singel met videoclip op te mogen nemen.

Mike regelt op het voetbalveld VV Voorwaarts  de Hollandse avond  met dit jaar Dave, Arjan van Zanten en Mike zelf, vorig jaar was daar ook Michael Oomen en Danny Temming is ook al langs geweest

Wilt u dat Mike alles over zijn debuut single komt vertellen aan uw luisteraars kunt u mailen en of bellen met Angel Vogel (0630305677) of Info@angelsrecords.com voor een interview.

Plugging en promotie wordt verzorgt door Angel Vogel

De Single ” Het is voorbij ” van Mike Versteeg zal 9 Oktober 2017  zowel fysiek (in beperkte oplage) als digitaal worden gelanceerd aan de radiostations en wordt uitgebracht onder het platenlabel Double you music.
Daarnaast zal de digitale verkoop via de bekende downloadportals zoals Itunes Download music en Zazell, en de track zal eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Juke, Itunes, Spotify en Deezer.