“MELISSA SMILDA KOMT MET HAAR DEBUUT CD”

De 19 jarige Melissa Smilda uit het Drentse dorpje Peize komt met haar debuut cd “De allermooiste ogen”. Melissa Smilda die 5 jaar geleden begon als soloartiest, besloot ruim 1 jaar later bij haar vader in de band Ideaal te gaan zingen om ervaring op te doen als zangeres.

Na dit 4 jaar te hebben gedaan wilde ze een CD gaan opnemen als solo zangeres.
Nadat zij het nummer hoorde, geschreven door Pascal de Vormer, wist ze, dit nummer past bij mij! Melissa besloot dit te gaan opnemen bij Arjan Venemann en het resultaat mag er zeker zijn!
Een vrolijk ,pakkend nummer waar vele onder ons zich vast in kunnen vinden, en een bijzondere klank in haar stem die overigens al wordt vergeleken met die van Samantha van Steenwijk, zijn de ingrediënten om dit nummer tot een succes te laten lanceren.
Haar vader speelt een belangrijke rol in haar muzikale carrière, want naast de band van haar vader, waar Melissa ook nog steeds in zingt, is hij ook haar manager en timmeren zij samen aan een muzikale weg door heel Nederland en België.
Nederland heeft er met Melissa Smilda weer een groot talent bij!