MATTHIJS KONING – HOU VAN JE LEVEN

Op 27 september jl. vierde Matthijs Koning zijn zesentwintigste verjaardag. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft de zanger uit het Brabantse Oosterhout al zo’n 15 singles plus een album op zijn naam staan. Muziek zit gewoon in de genen van familie Koning want zowel zijn vader als zijn opa gingen hem vroeger al voor op de podia, terwijl zijn broer Koen een begenadigd liedjesschrijver is.

 

Matthijs nam onlangs trouwens afscheid van het onder-wijzersvak en behoort nu tot het korps spuitgasten, oftwel hij is actief bij de brandweer. Daarnaast zit hij in een uitstekende flow op muzikaal vlak.

Zo worden zijn laatste singles ‘Deze avond’ (2016-versie), ‘Ik Wil Je Kussen’ en Honderd-duizend Woorden’ nog altijd volop gedraaid door de radiozenders en liepen ze tegen mooie noteringen aan in de diverse hitlijsten van ons land. En als de voortekenen niet bedriegen en de ingewijden die zijn nieuwe single al mochten beluisteren gelijk krijgen, heeft de Oosterhouter met ‘Hou Van Je Leven’ wederom iets aantrekkelijks in handen. Koen Koning en Frank Verkooyen tekenden respectievelijk voor tekst en muziek van deze bijzonder vermakelijke meezinger met positieve vibe, welke door Nationale Artiesten Parade op de markt wordt gebracht. Verkooyen tekende overigens natuurlijk ook voor de opname, arrangement en produktie van deze good mood song. “Het leven lacht me toe en ik lach terug”, aldus een glunderende Matthijs Koning!