Manfred Jongenelis tekent exclusive publishing deal met Cornelis Music/ BMG Talpa Music

Manfred Jongenelis heeft een exclusieve publishing deal met Cornelis Music/ BMG Talpa Music getekend. Als producer was hij al verantwoordelijk voor enkele successen van o.a. Marianne Weber, John de Bever, Wesly Bronkhorst, Willem Barth en John West.

Naast het produceren en het live begeleiden, op accordeon, van vele Nederlandstalige artiesten is Manfred zich steeds meer gaan toeleggen op het schrijven van liedjes.
Met een nieuwe studio in aanbouw in Etten Leur kan Manfred zich volledig toeleggen op zijn werk als auteur en producer. “ De prettige samenwerking tussen mij, John West en Cornelis music heeft nu een nog mooier vervolg gekregen, en ik ga ervan uit dat na de door mij geschreven hits zoals “jouw Blik” en “Witzwart” er nog veel meer gaat volgen” aldus Manfred.
Cornelis music heeft al langer een samenwerking met BMG Talpa Music en is ervan overtuigd dat door deze samenwerking ook Belgie en Duitsland een goed afzetgebied zijn voor Manfred zijn liedjes.