Lancering nieuwe meidengroep Wij zijn Lief!

Vandaag, tijdens de coveronthulling van de Junior Special van 100%NL Magazine, werd de nieuwe meidengroep ‘Wij zijn Lief!’ voorgesteld aan de landelijke pers. ‘Wij zijn Lief!’ bestaat uit Tecula, Emma, Anne en Fleur.

Deze eerste kennismaking met de pers was tegelijkertijd de officiële lancering van Wij zijn Lief!. Als primeur werden ook de allereerste single en bijbehorende videoclip met de gelijknamige titel ‘Wij zijn Lief!’ van de nieuwe meidengroep getoond. Vervolgens hebben de vier meiden van de groep: Emma, Anne, Fleur & Tecula, de cover onthuld van de nieuwste editie van de Junior Special van 100%NL Magazine, waarop zij te zien zijn. Wij zijn Lief!, Kaj van der Voort (B-Brave en Dance Dance Dance), Bruno Prent en Iris Amber (SpangaS) en fotograaf William Rutten kregen het eerste exemplaar overhandigd van hoofdredacteur Lisette Sier.

Wij zijn Lief! zal binnenkort te zien zijn op allerlei podia en festiviteiten, waar de vier meiden samen zullen zingen en dansen voor alle kinderen in Nederland en België. De nieuwe meidengroep zal zich vooral gaan richten op kids entertainment. Later dit jaar worden er nog twee videoclips van Wij zijn Lief! gelanceerd: ‘Knuffeldierenfeest’ en ‘Op Safari’ én er zullen ook nog extra liedjes van de meidengroep volgen. Wij zijn Lief! is een initiatief van Studio32.

Volg Wij zijn Lief! hier op social media:
– Facebook
– Instagram
Bekijk hier de allereerste videoclip van Wij zijn Lief: https://m.youtube.com/watch?v=0PYATQpKdWc
Fotocredits: Joshua Rood.