Jeroen van der Boom vindt het nou genoeg!

De clip van de nieuwe single van Jeroen van der Boom staat online.  De clip van ‘Nou is het genoeg’ is geschoten in Schotland. De zanger heeft zich laten inspireren door het klassieke muziekstuk van Johann Sebastiaan Bach

 

Voor de track Nou is het genoeg heeft Jeroen samengewerkt met Han Kooreneef en John Christian (oa bekend van zijn samenwerking met DJ Tiësto en Nicky Romero). Maar liefst negen weken hebben ze aan deze plaat gewerkt.

De single is geschreven door Han Kooreneef, één van de succesvolste schrijvers/producers van Nederland. ‘Han heeft zich dit keer laten leiden door het klassieke muziekstuk Toccata en Fuga in D-mineur van Johann Sebastiaan Bach,’ zegt Jeroen. ‘Een populair klassiek muziekstuk. Iedereen zal het herkennen. Hiermee hebben we de klassieke muziek geïntegreerd in een nieuw geluid. We noemen het ook geen single, maar een muziekstuk.’