Is er interesse voor een ‘Nederlandse ABBA’?

Monique Smit, Tim Douwsma en Tooske en Bastiaan Ragas vertolkten in Oh, wat een jaar! de ABBA-klassieker Waterloo. Dat ludiek bedoelde optreden krijgt mogelijk een staartje.
Op de website van De Telegraaf vertelde Monique dat ze zaterdag na de uitzending overspoeld werd door positieve reacties en er zelfs diverse aanvragen zijn binnengekomen bij haar management.

Verrassing
Ook op social media werd enthousiast gereageerd op het gelegenheidsduo. Voor Monique was het een complete verrassing dat er zoveel over werd gesproken: “Ik ben groot ABBA fan, het was ook een beetje een meisjesdroom die uitkwam.”
Revival
Alle reden voor het management van Monique om te peilen of ze wellicht oren heeft naar een Nederlandse ABBA-revival. Daar kan Smit, die de blonde Agnetha speelde, kort over zijn: “Het lijkt mij hartstikke leuk, maar ik heb natuurlijk met nog drie anderen te maken. Ik weet het niet, het was eigenlijk een beetje ’n grap van het programma, maar het kan weleens heel serieus gaan worden.”

Bron; Televisier.