Ingrid & Xavier zingen over de dromen van weleer.

Het nummer is het verhaal over twee geliefden die, na jaren samenleven, plots merken dat hun relatie in een dagelijkse sleur geraakt is en er van de dromen van weleer niet veel meer overblijft. Ze willen allebei terug gaan naar een periode in het verleden in het begin van hun relatie, toen ze jong waren, avonturen beleefden en samen van een zorgeloze toekomst droomden…

Terug naar hun “ Land van Ooit”,  een denkbeeldige plaats waar ze in gedachten de mooie momenten van toen kunnen herbeleven… of wie weet wel écht terug beleven!
Of ze die plaats “ooit” terug vinden blijft een open vraag…
Ingrid Tokka en Xavier Christiaens zijn al jarenlang muzikaal geëngageerd in verschillende bands, vocale  ensembles en koren.  In 2004 ontmoetten ze elkaar en besloten vanaf dan een zangduo te vormen.   Samen treden ze vooral op onder de naam  ‘Mission Impossible’  en ‘Love Mission’  als coverduo voor muzikale opluisteringen van feesten, evenementen, huwelijken e.a. gelegenheden.
Ze hielden zich tot nu toe echter  op de achtergrond van het media- en artiestengebeuren, maar begin 2017 gooien ze het roer om, draaien de schijnwerpers naar zich toe en brengen voortaan als ‘Ingrid en Xavier’  voornamelijk nieuwe Nederlandstalige nummers in het pop-rock genre.  Xavier speelt gitaar en neemt een  gedeelte van de zang voor zijn rekening, terwijl Ingrid de leadzangeres van het duo is. Als nieuwkomers in de Vlaamse muziekwereld brengen ze swingende rock- en popnummers en ballades met een eigen verhaal.
Hun eerste single ‘Pure Magie’ was meteen goed voor een tipnotering in de Ultratop, en werd uitgebreid gedraaid zowel op de publieke zender -Radio 2- als op regionale en lokale zenders in Vlaanderen en Nederland.  Hierdoor hebben ze de smaak te pakken gekregen, en vanaf nu  gaan er dan ook regelmatig  nieuwe eigen nummers, covers en Nederlandstalige bewerkingen uitgebracht worden.