Holland Festijn in Wapenveld

Op 4 November vind in een Verwarmde feestent in het Gelderse Wapenveld onder de rook van Zwolle een editie van het Holland Festijn plaats i.s.m. Oranjevereniging Maxima.

Zwolse artiesten mogen vanzelfsprekend niet ontbreken op deze avond dit keer is gekozen voor Wimmie Bouma en Mannes.
Wimmie kent iedereen van zijn grootste hit  De Ring Die Jij Draagt  dit nummer is al in 2009 verschenen op het album  De Verleiding mede door de grote belangstelling van de Piraten en Radio NL is het wederom een mega succes.
Inmiddels staan er al meerdere albums op zijn naam de nieuwste single  Was Het Allemaal Gelogen had Wimmie al heel lang willen zingen en uitbrengen in de Rooftop Studios van Edwin van Hoevelaak is het onlangs opgenomen  de tekstschrijvers zijn Dennie Christian en Edwin van Hoevelaak de kans bestaat dat het net zo’n succes word als De Ring zogezegd een echte Wimmie plaat.
Mannes is een geboren en getogen Zwollenaar die het zingen op feesten en in cafés als zijn lust en zijn leven ziet zijn stem produceert een eigentijds geluid dat uit duizenden is te herkennen.
Na enige tijd buiten de schijnwerpers heeft hij in 2014 een geweldige comeback gemaakt met het nummer  Zij Draagt Een Ring  ooit uitgebracht door het Duo De Koning de versie van Mannes werd goed ontvangen door meerdere radiostations en de fans.
Onlangs verscheen de single Wie Zegt Mij Welterusten als ode aan een veel te vroeg overleden geluidsman hiermee heeft hij bij velen een gevoelige snaar weten te raken.
Zijn laatst verschenen nummer draagt de titel Dat Is Leven een echt uptempo lied inmiddels word er hard gewerkt aan een album met titels van vroeger en natuurlijk nieuwe nummers.
Dries Roelvink is een rasechte Amsterdammer uit het hart van de Jordaan geboren op nieuwjaarsdag 1959 als zoon van een voetbaltrainer en een moeder die zangeres was .
Tijdens zijn eigen voetbalcarrière mocht hij al graag optreden in het Spelershome en na deelname aan een talentenjacht op het Rembrandtplein in het bekende Shorts of Londen dat hij als winnaar afsloot besloot hij de voetbalschoenen te ruilen voor de microfoon.
Zijn eerste grote hit was getiteld  Maria Magdalena de bekendheid bij het publiek is ook mede te danken aan zijn optreden in een commercial in een gele zwembroek.
Inmiddels maken nog veel tv programma’s gebruik van zijn diensten ook de real life soap De Roelvinkjes is zeer succesvol zijn nieuwste single draagt de titel Costa Hollanda deze zal hij zeker ten gehore brengen evenals successen uit het verleden.
Jeffrey Heesen uit het Brabantse Oss heeft een enorme indruk achter gelaten als finalist van het SBS tv programma Bloed Zweet en Tranen in de editie van 2015 en hiermee was ons land een topartiest rijker.
Met zijn zelfgeschreven single Mag Ik De Zon Laten Schijnen geeft hij aan welke kant hij op wil in de muziek inmiddels staan er meerdere successen op zijn naam waaronder  De Wereld Is Van Ons, One Night Stand en M’n Engel deze zijn ook terug te vinden op zijn album Intens de nieuwste single is Liefde Voor Altijd.
De Dikdakkers bestaat uit Anton en Hans en zij zijn al jaren actief in het Nederlandstalige circuit en zeer geliefd door het hele land ook voor het Oranje Legioen hebben zijn een groot hart regelmatig verschenen er liedjes over voetbalkampioenschappen op hun repertoire.
De meest bekende liedjes zijn o.a.” Cowboys en Indianen” en Het Vliegerlied deze zullen zeker luidkeels worden meegezongen tijdens deze avond met een zeer uiteenlopend artiesten aanbod.
Lytse Hille is zeker een groot volkszanger die Friesland heeft voortgebracht en word steeds populairder en geniet inmiddels een landelijke bekendheid zijn grote voorbeeld was Rommy die helaas niet meer onder ons is.
Tijdens zijn optredens liet Rommy Lytse steeds vaker ook een paar liedjes zingen en toen Lytse in 1999 het café de Heidehoeke overnam van zanger en vriend  Tjeerd Henstra ging hij steeds vaker zingen in het bijzijn van de klanten die in korte tijd van heinde en verre naar het café kwamen.
In 2006 werd het café verkocht en werd de zangcarrière een feit in 2007 verscheen zijn eerste single ” Ave Maria” dit nummer komt nog steeds voorbij bij veel optredens en is nog vaak op veel piratenzenders te beluisteren.
Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht,  IK Kwam Je Tegen, Zolang Er Een Droom Bestaat, waren enkele goede opvolgers de laatst verschenen titels 24 Billen en Ik Lach Mij De Ballen Uit De Broek zijn fantastisch mooie feestnummers.
Evert Baptist is de artiestennaam van Wim Drent overdag een doodnormale man maar in zijn outfit als Evert een geweldige gangmaker op feesten en partijen.
In zijn woonplaats het Groningse dorpje Vriescheloo is hij Wereldberoemd maar ook buiten de dorpsgrenzen hebben zij zeker tot Maastricht wel van hem gehoord.
Zijn eerst verschenen single had als titel Vrieschloo vaak is hij tijdens optredens nog vergezeld door zijn oude Zundapp brommer een waar duo de laatste single is Aaltje [Doe dikke sjomp]
Op you tube staan ook veel grappige telefoongesprekken met de meest uiteenlopende grappen van zijn hand.
De Evert Baptist Sjoo is een avondvullend programma van hem voor informatie raadpleeg de site.
Het IJsselduo uit Kampen hebben sinds enige tijd een vernieuwde website waarop heel veel informatie over hun is terug te vinden Arnold en Marianne gaan al jaren mee in het Nederlandstalige muziek wereldje.
Bij de piraten zijn veel nummers tot een landelijk succes gekomen enkele vooraanstaande nummers Drommelse Jongen, Links, Rechts , De Hemel Zwijgt doen het al jaren heel goed
De nieuwste single is Dat Komt Door Jou een feest is pas een feest als Het IJsselduo is geweest.

Lokatie : Ir.r.r. van der Zeelaan 1
Wapenveld
Voorverkoop: 15.00 euro
Kassa :18.00 euro
Tent open : 19.30 uur
Aanvang : 20.00 uur
Voorverkoop www.maxima-wapenveld.nl