HENK ROBBEMOND KOMT MET NIEUWE SINGEL“WAAROM,WAAROM,WAAROM”

De 48-jarige Henk Robbemond komt uit het mooie Dordrecht. Reeds meer dan 40 jaar is hij actief met- en in de muziek. Zo bespeelt hij al sinds jeugdjaren de trompet en vanaf 2002 heeft hij al op menig podium zijn publiek getrakteerd op z’n prettig in het gehoor liggende stemgeluid.

Henk koestert al vele jaren twee grote muzikale wensen: “Ja, na 15 jaar is er eentje vanuit gekomen. Zn debuut single “ik vraag U lieve Heer” Deze release van mijn eerste eigen single en eentje met een tekst welke volledig op mijn lijf geschreven is”, zo verklaarde de Drechtstedeling.
Nu met z’n tweede single “Waarom, waarom, Waarom” moet er met het succes van z’n debuut single een vervolg aan gegeven worden.
Waarom, Waarom, Waarom is gecomponeerd door Frank van Etten en de tekst door Henk zelf geschreven. Ook het intro en het muzikaal intermezzo is zelf ingespeeld op trompet door de Dordtenaar samen met Robby Stal. Beide zijn ook te zien in de bijbehorende clip.
Daar de tekst autobiografisch is het nummer dus wederom op het lijf geschreven.