Groots met een zachte G ; COEN UND SANDER SIND DABEI

De voorbereidingen voor De Wintereditie van Groots zijn alweer in volle gang! De foute kersttrui is ontworpen, de setlijst is af, de gasten zijn gevraagd en het enige dat nog mist, is een voorprogramma…

Daarvoor belde Guus vandaag met de mannen van de Coen & Sander Show op Radio538 of zij nog een goed idee hadden of een tip voor nieuw talent. En dat hadden ze; Der Coen und Der Sander! Jawel, de populaire radio dj’s trekken hun lederhosen uit de kast en gaan straks samen met jullie de Ziggo Dome warmdraaien voordat Guus met zijn concert begint. Dus kom op tijd want Coen und Sander beginnen al om 19.30 uur met het draaien van super schöne Winterlieder.
Heb je nog geen kaarten voor Groots met een zachte G – De Wintereditie op 1 of 2 december in de Ziggo Dome in Amsterdam? Geen zorgen, er zijn nog een aantal goede kaarten te krijgen via guusmeeuwis.nl. Wacht alleen niet te lang want op = op!