Gooi de stoelen maar aan de kant voor nieuwe track van Theo Mezz !

Theo Mezz was de eerste artiest die onlangs het fonkelnieuwe kantoor van Rood-Hit-Blauw Produkties binnen stapte in hartje Nijkerk. Niet zo gek natuurlijk want de zingende patatkoning uit Wijk bij Duurstede zoals Theo in zijn regio ook wel wordt genoemd brengt sinds jaar en dag zijn muziek uit op dit label van Ronald Visch.

14 oktober jl. vond in het Calypso Theater in zijn eigen woonplaats het evenement Theo Mezz & Friends plaats. “Het gezelligste feest van het jaar”, zo riep de zanger uit. In een feestelijke entourage bracht hij meteen zijn allernieuwste product ten gehore: ‘Kom dans vanavond met mij’.
Iets meer dan een jaar geleden trouwens lanceerde Theo in ditzelfde theater zijn debuutalbum ‘Toen en nu’. Hierop staan liedjes als ‘Don’t worry be happy’, ‘Diana’, ‘Lekker in mijn vel’, ‘Oh La La Deze nacht gaat het gebeuren’, ‘Als ik jou niet had gehad’ en nog 10 heerlijke typische Theo Mezz-nummers. Voor zijn nieuwe single ‘Kom dans vanavond met mij’ schreef Pascal de Vormer zowel de tekst als de muziek. De track is opgenomen en geproduceerd onder de deskundige leiding van Joris van Dijk en Michel Clerx, de mannen achter Sonic Solution in Roosendaal. De stoelen kunnen aan de kant, laat de sleur achter je en ga lekker samen dansen, aldus deze feestknijter van jewelste van Theo Mezz!