Geluidsman van FD Sound ‘Jovano Dingenouts’ gaat zijn hart volgen

Het kon eigenlijk niet uitblijven, Jovano Dingenouts zoon van de gewaardeerde en hoog aangeschreven Franky Dingenouts (FD Sound), gaat ook een carriere als zanger najagen. Jovano, vaste geluidsman van artiesten als bv. Frank van Etten, heeft al vanaf de zijlijn mee kunnen kijken-denken en luisteren hoe deze artiesten het vak uitvoeren.
Het kriebelde al langer maar nu is de kogel door de kerk Jovano volgt zijn hart en op 1 November 2017 komt de eerste single van Jovano Dingenouts landelijk uit en zal daarbij gereleased en gepromoot worden.
De single “Ik wil jou” is geschreven en gearrangeerd door Jheron van der Heijden, opgenomen bij Manfred Studio, en de Clip is gemaakt door Karl van kaska producties. Platenlabel Rood-Hit-Blauw, zal samen met Jovano Dingenouts er alles aan doen deze single tot een succes te maken, en de nodige stappen te zetten in de muziekwereld.
Binnenkort nog meer nieuws over Jovano en zijn nieuwe single!
Boekingen & info Jovano: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jovano-dingenouts/