Geke organiseert in de herfstvakantie een gratis zangworkshop voor kinderen.

Geke van der Sloot van zangschool Geke’s Tiental organiseert op woensdag 25 oktober (in de herfstvakantie) een gratis workshop waarin kinderen kunnen leren zingen. In de workshop worden de kinderen begeleidt bij de eerste beginselen van professioneel zingen. Speciaal voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar.

Zangonderwijs
Geke van der Sloot heeft haar leven in het teken gezet van zangonderwijs. Ze voegt daarmee iets toe aan het onderwijs. “Ik zie kinderen bij ons binnenkomen die schuchter en verlegen zijn. Na een uur zangles waarin ze zich met professionele begeleiding kunnen uitleven, dan komen ze los en komt er – als het ware – extra leven in! Dat is prachtig om te zien en dat wens ik voor alle kinderen.” Het leren zingen, het samen zingen en optreden voegen dimensies toe aan de opvoeding van kinderen. Geke voelt zich geroepen om, naast haar eigen zang, zangles te geven aan kinderen. De voldoening die zij ervaart, ervaart ze al meer dan 37 jaar. En de kinderen voelen dat ook.
Workshop
De workshop wordt gegeven in het gebouw van Het Leger des Heils, Klifweg 16 te Urk van 18.00 uur tot 19.00 uur en is bedoeld voor kinderen van 6 tot 16. De toegang is gratis.
Tijdens deze workshop leert Geke kinderen, die het nog niet kennen, het Wilhelmus.

(SPONSORCONCERT:  Op 9 december zingt Geke met vluchtelingen in het Kerkje aan de Zee te Urk om 16.00 uur.
Geke`s Tiental zingt samen met een Syrisch Tiental.
Het Geke`s Tiental muziekproject met vluchtelingen is 2 jaar geleden begonnen. Dit sponsorconcert is bedoeld om de kosten van de tweede CD met vluchtelingen te bekostigen.)