DENNIS JONES TERUG NAAR REGGAE MET ‘LAAT ME NIET ALLEEN VANNACHT’

Met ‘Laat Me Niet Alleen Vannacht’ verschijnt er weer een typische Dennis Jones single waarin de reggae de boventoon viert, en is de opvolger van het disco-achtige ‘Wat Ik Ook Doe’ waarmee Dennis de afgelopen zomer veelvuldig te horen was.

 

In het verleden wist Dennis regelmatig successen te behalen met reggae achtige liedjes zoals de Engelstalige ‘Don’t Wanna Give Up’  (1988) en ‘Heart Of Gold’ (1991), maar ook in de Nederlandse taal met o.a. ‘De Zon Die Zal Schijnen’ (2008). “Reggae blijft tijdloze muziek, en ik kreeg regelmatig de vraag wanneer ik weer eens met een reggae liedje zou komen. Aan die vraag heb ik nu gehoor gegeven met ‘Laat Me Niet Alleen Vannacht'”, verklaart Dennis Jones. Deze remake van de Kris Kristofferson klassieker ‘Help Me Make It Through The Night’ werd door Ans Bouter voorzien van een Nederlandse tekst. “Normaal gesproken schrijf ik mijn teksten zelf, maar Ans had zo’n prachtige vertaling gemaakt, die de essentie van de originele Engelse tekst zo treffend benaderde, dat ik dit zelf niet beter had kunnen doen. Ans heeft een hele mooie tekst afgeleverd.” aldus Dennis. Als tweede track op deze release staat de Engelstalige versie.
De productie van ‘Laat Me Niet Alleen Vannacht’ lag in vertrouwde handen van Kees Tel en Cannonball Media verzorgde de videoclip.