Dave Roelvink wordt ‘geveild’.

Bieden op Dave Roelvink? Dat kan!!! De dj (en zoon van zanger Dries Roelvink)  komt misschien wel langs bij jou met een champagne-ontbijt. Het hoogste bod ligt op dit moment van schrijven op € 606,-.

Champagne in de hand, een vers croissantje op je bord en Dave Roelvink aan het voeteneind van het bed. Kan de ochtend beter beginnen? Win deze veiling en je slaapt niet alleen in een luxe hotel; ’s ochtends 6 november staat Dave in je hotelkamer met ontbijt.

De veiling staat op Vakantieveilingen.nl. Let wel op… Tijdens deze ochtend maakt VakantieVeilingen film- en fotomateriaal voor promotionele doeleinden. Slapen op 5 november in een luxe hotelkamer in Amsterdam. De volgende ochtend staat Dave Roelvink rond 8.00 uur ’s ochtends voor de deur met ontbijt op bed. Daarna krijgen jullie 1 uur de tijd om hem het hemd van het lijf te vragen. Na afloop maken jullie nog een selfie.

Interesse? >>> https://www.vakantieveilingen.nl/dagje-weg/uitstapjes/dave-roelvink_ontbijt.html