Daniel Oostra gaat op zoek naar maximaal kunnen

De nieuwe single ‘Mijn nummer één’ is voor Daniel Oostra de volgende maar ook grote stap richting zijn nieuwe doelen. Daniel Oostra staat al ruim 20 jaar op de bühne en heeft een goede muzikale carrière. Ondanks dit, wil hij zich verder ontwikkelen en kijken of er niet meer in zit. “Ik wil me later niet afvragen of er meer in had gezeten.

 

Ik wil weten waar mijn plafond is”, aldus de zanger. Daarom zet hij een nieuwe koers uit met een professioneel team en nieuwe plannen.

De eerste stap was het samenstellen van een team. De tweede stap: het maken van een duidelijk stappenplan voor de komende jaren. De derde stap was een nieuwe kwaliteitssingle die passend is bij de Daniel Oostra van nu.

Het nummer moest energiek, dansbaar, vrolijk en herkenbaar zijn. Dit is ‘Mijn nummer één’ geworden. De single, welke is gemaakt in samenwerking met Bram Koning en Jeroen Dirksen, wordt vandaag gereleased en is verkrijgbaar bij alle downloadportals.