DANIEL KIST KOMT MET NIEUWE SINGEL “ADEM”

Daniel Kist (24) is een Nederlandstalige singer-songwriter, pianist en zanger uit Den Haag. Op 1 maart 2016 bracht hij zijn eerste single uit en in December kwam zijn eerste EP “Volmaakt” uit.

Op 30 september 2017 was de release van “Element” in het Diligentia theater in Den Haag. Element wordt een samenstelling van vijf De single “Adem” is deel van het album “Element” en staat voor het element lucht. Het beschrijft een scenario waarin praktisch iedereen wel obstakels in zijn of haar leven is tegengekomen. Door rustig te blijven en bewust te zijn van je ademhaling kan je lastige momenten overwinnen en een volgend stadium van je leven bereiken. Vaak zijn dergelijke lasten niet zichtbaar van buitenaf en moet je als persoon deze zelf overwinnen. Opgeven is geen optie: “Adem” is een nummer dat hoop uitspreekt en luisteraars een hart onder de riem steekt. . Zijn muziekstijl kan worden omschreven als Nederlandstalige popmuziek met een “boodschap” met invloeden van Bløf, Marco Borsato en Veldhuis & Kemper.