André Boekel na 11 jaar solo

Na 11 jaar in een trio te hebben opgetreden, gaat André Boekel verder als solozanger. Met zijn nieuwe single ‘Wat ga je me geven’ stapt hij over van de feest- en après-ski muziek naar de Nederlandse popmuziek.

André Boekel vindt dat het tijd is om als solozanger zijn horizon te verbreden. Na jarenlang de Nederlandse smartlap te hebben gezongen in een trio, is het nu tijd voor zijn passie: Nederlandse Popmuziek. De nieuwe single ‘Wat ga je me geven’ is hierin de eerste stap.

De single is ontstaan nadat de zanger samen met Jeroen Dirksen en Bram Koning heeft gezocht naar het juiste genre en wat er bij André zijn stem past. Over de tekst is ook goed nagedacht: “Zelf vind ik het erg belangrijk dat de tekst iets te vertellen heeft,”, aldus de zanger uit Heerhugowaard. “De luisteraars moeten getriggert blijven om het liedje af te luisteren.”, vervolgt hij. Het team denkt met ‘Wat ga je me geven’ daar goed in te zijn geslaagd.

De solocarrière van André wordt nu gelanceerd met de nieuwe single, maar ook met een nieuwe website, instagram-account en Facebookpagina. Uiteindelijk hoopt hij aankomend en volgend jaar veelvuldig te zien zijn op pleinfeesten en evenementen.