Het Allerlaatste Tentfeest in Wesepe

Een grote verwarmde feesttent en een verrassend programma vormen de basis voor Het Allerlaatste Tentfeest dat op zaterdag 21 oktober 2017 in Wesepe wordt gehouden. Rond eind oktober is er al een aantal weken geen feesttent meer te zien in Salland, maar wie denkt dat het ‘kermisseizoen’ is afgelopen heeft het mis.

Want in Wesepe wordt dan Het Allerlaatste Tentfeest gehouden om met alle fanatieke tentfeestgangers het kermisseizoen af te sluiten met een daverend feest.

Na 8 jaar van afwezigheid is het Allerlaatste Tentfeest op 21 oktober eindelijk weer terug. Het destijds “legendarische” feest zit nog in het geheugen van iedere bezoeker gegrift. Naast de afsluiting van het Sallandse tentfeestseizoen was het destijds voor The Annonanno’s de afsluiting van hun tour. Zij mogen daarom ook deze editie niet ontbreken. Partyband TOF en DJ-team Sjiek maken (avondvullend ) het muziekprogramma compleet.

Het programma begint om 20.30 uur, dus kom op tijd!

Entreekaarten van € 5,00 zijn online te koop via www.allerlaatstetentfeest.nl. Ook zijn er online bus-tickets van € 5,00 te koop. Bussen rijden vanaf bijna alle omliggende dorpen naar het feestterrein (de online ticketprijs is excl. € 0,80 reserverings- en administratiekosten). Entreekaarten zijn ook te koop bij Bakkerij van Rijssen in Wesepe. (Let op: de voorgaande editie was het uitverkocht, dus VOL = VOL!!!)

De bussen vertrekken rond 21.00 uur en gaan om 02.00 uur retour. Kijk voor exacte tijden en opstaplocaties op de site.

Het Allerlaatste Tentfeest wordt gehouden op de locatie Veldwachter (nabij automaat en MEKO-terrein). Voor meer informatie kijk op: www.allerlaatstetentfeest.nl