8 JARIGE JASMIJN KOMT MET DEBUUT SINGEL

Vanaf de geboorte (2009) is Jasmijn beïnvloed met Nederlandstalige muziek. Zowel vader als moeder hebben een brede voorkeur in muziekstijlen, maar luisteren voornamelijk naar Nederlandstalig. Jasmijn heeft zich in haar korte leven al goed georiënteerd en heeft al aan veel activiteiten deelgenomen.

Van zwemmen, naar paardrijden, naar taekwondo turnen en uiteindelijk is de keus toch gevallen op zingen.
Bij Merel Gerritsen heeft ze de juiste persoon gevonden, om haar zangkwaliteiten naar een hoger niveau te krijgen. Na verschillende covers ingezongen te hebben was de tijd rijp voor een eerste eigen nummer, dit is uiteindelijk “Jij leerde mij lopen” geworden.
Dit nummer is geschreven, opgenomen en gecomponeerd bij Frank van Etten in de Studio. Deze samenwerking heeft geleid naar een vrolijk nummer met een hoog meezinggehalte.
Jasmijn werd geboren in Enschede als jongste van het gezin van vier. Het gezin telt naast Jasmijn nog een vader en een moeder en Broer Rick en die vinden het nummer helemaal te gek, Jasmijn en haar familie zijn heel benieuwd hoe het nummer opgepakt gaat worden en wensen iedereen veel plezier met het luisteren en meezingen.