Tina Trucker is verliefd op………….

Tina Trucker is verliefd, heeft vlinders in haar buik en is op zoek naar een hele leuke trucker, dat is de tekst waar het in haar nieuwe single over gaat! “Camionero” het spaanse woord voor Truckchauffeur, is te titel van haar nieuwe single!

Naast de Nederlandse taal, is Spaans de lievelingstaal van Tina Trucker, vandaar heeft Tina dan ook weer een Nederlands lied geschreven met een Spaans tintje. Het nummer heeft deze keer een heel andere sound dan we van haar gewend zijn!
“Ik ben een echte country freak, zegt Tina maar dit nummer vind ik wel heerlijk om te doen, het zou wel eens, één van mijn favorieten kunnen worden”!
Tina draagt dit jaar haar artiestennaam “Tina Trucker” alweer 35 jaar!  Vanwege haar jubileumjaar brengt ze, ná de single “Camionero”, op 10 december haar nieuwe dubbel album uit, tijdens haar artiestenreis in het mooie Sauerland.  Op de album staan enkele nieuwe nummers maar ook haar hits van vroeger, die Tina dan ook in Sauerland ten gehore gaat brengen!
De productie, het arrangement en de muziek was in handen van Laurens van Wessel en de tekst is weer geschreven door Tina Trucker zelf. De single is uitgebracht onder het label van On Road Music Productions.