The Mon Amour Band stopt.

Enige jaren geleden kreeg de drummer van The Mon Amour Band Jack Veerman hartproblemen, hij is daar destijds ook aan geopereerd. Gelukkig is hij daar inmiddels weer helemaal van hersteld. Jack is als bandleider altijd heel intensief met de band bezig. Naast het drummen regelt Jack altijd 1001 dingen die met de band te maken hebben.

Dit doet hij al jaren met veel plezier maar dit brengt soms ook de nodige stress met zich mee. Daarom heeft hij onlangs aangegeven, na de komende tour, te willen stoppen met The Mon Amour Band om het wat rustiger aan te doen. Jack z’n drum carrière is, volgend jaar, 50 jaar geleden begonnen. Tijdens de komende tour bereikt hij ook de bijzondere leeftijd van 65 jaar en dat vindt hij een goed moment om er dan ook een punt achter te zetten.
De band laat verder weten;
Na overleg met de rest van de band zijn wij tot de conclusie gekomen dat we niet verder willen zonder onze Jack. We hebben de afgelopen jaren superveel bijzondere dingen meegemaakt met elkaar: prachtige optredens, CD-en clipopnames, tripjes naar het buitenland en onlangs nog de opname van onze live DVD “50 jaar Palingsound”. Al deze mooie momenten zullen we koesteren.
Dit seizoen zal dus onze laatste theatertour zijn. Op 7 oktober a.s. zal bij Omroep Max een theateroptreden van “50 jaar Palingsound” van The Mon Amour Band worden uitgezonden, welke is opgenomen in het Geert Teis Theater te Stadskanaal. We gaan er nog een heel mooi jaar van maken waarin we nog eens extra genieten van de gezelligheid met de band en natuurlijk met ons publiek!! Tot snel ergens in het land!