Sister Sister wil “ Voor altijd” een plaats in de vaderlandse showbizz

Sister Sister bestaat uit twee goedlachse en spontane meiden afkomstig uit Zuid Oost Drenthe. Samen vormen ze al jaren een ijzersterk en uniek zangduo. Waar ze ook optreden het dak zingen ze eraf!  Geen repertoire is hun beide vreemd want of het nu gaat om de meezingers – rock – soul – country  Nederlands of Engelstalig.

 

Allround inzetbaar  en altijd kwaliteit. Sister Sister bestaat uit de zussen Yonina en  Melissa Hendriks beide van jongs af aan besmet met een virus dat zingen heet.  Het voorjaar scoorde ze in vele lijsten met “ Another Fast Love” . In de zomer kwam “ Ik zoek jou” . Beide nummers nog veelvuldig te zien en horen op de diverse radio en tv programma’s. Zo waren ( of zijn ze binnenkort) ze te gast in o.a. Toppers van Oranje – De Deure – Waterlooshow en het Artiestenfestival. Ook scoorden ze hoog in het landelijke TV programma “ The winner takes it all ..”  Nu de avonden langer worden en de bladeren langzaam van de bomen vallen komen ze met hun derde single in 2017. “ Voor altijd” en dat is naast de titel ook het streven om voor altijd een plekje te krijgen in de vaderlandse showbizz. Met de eerste singles is het gelukt landelijk fans aan zich te binden en ook met deze nieuwe single zal het zeker en vast weer lukken nieuwe daaraan toe te voegen. “ Voor altijd” van Sister Sister verkrijgbaar online – via de streaming de download en fysiek in de betere cd speciaalzaken