Nieuwe single René Becker bevat heldere boodschap!

De 44-jarige René Becker gaat al jaren als een komeet op zowel persoonlijk, sportief als muzikaal vlak. Het is bijna 10 jaar geleden dat ‘Als een komeet’ op single verscheen van deze Groningse zanger. Sindsdien vestigde hij zijn naam bij de muziekliefhebber als die sportieve, charmante en bovenal gezellige zanger uit het noorden.

Naast de uitstekend ontvangen albums ‘Verwonderd’ en ‘Voor Jou’, kennen we René natuurlijk óók van succesvolle singles als ‘Daarom leef ik’, Eén en al gezelligheid’, ‘Jij bent een wonder’ of wat te denken van zijn vorig jaar verschenen nummer ‘Laten we proosten’.
Geboren, getogen en woonachtig in Stadskanaal spreekt René Becker ook in 2017 zijn publiek toe met een fonkelnieuwe single. ‘Dit is het moment’ is een Martin Sterken-productie waarvoor René zelf ook een belangrijke bijdrage leverde voor de totstandkoming van de tekst. Deze gedreven en frisse poppy meezinger, geheel passend in de René Becker-traditie, bevat een heldere boodschap; het is soms gewoon hoog tijd om die dagelijkse beslommeringen van je job van je af te laten glijden, ze te laten voor wat ze zijn en tijd vrij te gaan maken voor ontspanning en feest. “Dit is hét moment”, aldus René Becker!
De CD single ‘Dit is het moment’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations te zien.

Download;
http://www.downloadmusic.nl/singles/613750213