De nieuwe single van Jannes: ‘Naar De Zevende Hemel’

De nieuwe single ‘Naar De Zevende Hemel’ van Jannes is een vrolijk en uptempo nummer, geschreven door Emile Hartkamp en Norus Padidar. Gepassioneerd als altijd brengt Jannes muziek en gevoel bij elkaar. Jannes zelf zegt hier over: “Ik ben enorm blij met het resultaat, het is een nummer over de liefde waarop iedereen uit zijn dak kan gaan. Dat wordt een feest tijdens mijn jubileumconcert. ”Naar De Zevende Hemel’ is de tweede single die uitkomt van het laatste album ‘Gevoel Van Samen Zijn’.

Jannes zit 15 jaar in het artiestenvak en viert dit groots op zaterdag 7 oktober aanstaande met een jubileumconcert in het GelreDome te Arnhem.
De voorbereidingen voor het inmiddels uitverkochte concert zijn in volle gang. Jannes wordt al jaren gesteund door zijn fans en hoopt hen met dit concert een onvergetelijke avond te bezorgen. Vanaf nu is ‘Naar De Zevende Hemel’ verkrijgbaar op iTunes, Spotify en alle andere downloadportals.

Officiële website: www.jannesonline.nl.