MORGEN IS NOG HEEL VER WEG.

Soms heb je dat gevoel… Je wilt eigenlijk nog langer feesten en de gezellige uurtjes met je vrienden voortzetten. Zo dacht ook Kees Versluys. Op het moment dat de laatste toegift gegeven is en de spots doven wil je nog niet huiswaarts.

 

Terug in de tijd.
Met de nieuwe uptempo single Morgen Is Nog Heel Ver Weg wil Kees Versluys er, zoals altijd, hard aan werken om zijn release op een hoog niveau neer te zetten.
De muziek geeft al bij het intro een gevoel van herkenning. Je gaat een beetje terug in de tijd. Blues, Rock & Roll, Starsisters, het swingt en daarom blijf je bij deze muziek niet lang stilzitten.
Het is zo’n nummer dat eigenlijk altijd en overal gedraaid zou kunnen worden. De luisteraar komt bij de eerste maten gelijk in de stemming.
Bij de luistersessies met publiek kwamen er al vele positieve reacties los. Wat een heerlijk, vrolijk, Nederlandstalig feestnummer!

Ervaring.
De ervaring op vele podia speelde een belangrijke rol bij de overweging hoe de compositie en tekst in het gekozen thema konden samensmelten.
Bovendien zou het geheel live worden ingespeeld. Dat werd een leuke, maar niet eenvoudige klus voor de sessiemuzikanten.
Vooral de blazers moesten op de toppen van het mogelijk haalbare werken.
Zeker is dat dit nummer een lange ontwikkeling heeft doorgemaakt in de studio.
Uiteindelijk kwam er een supervrolijke melodie tevoorschijn.
Kees Versluys is zonder meer trots op zijn nieuwe release en komt de komende maanden voor de promotietour als het even kan weer gezellig langs bij alle Dj’s van de Radio en TV zenders.

Kees Versluys.
Zanger Kees Versluys heeft na zijn “beroemde” TV debuut bij Henny Huisman, twee albums, Personality (1997) en Endeavour (2002) uitgebracht. Ook heeft hij vele jaren met eigen dinnershows op de planken gestaan. Uit deze shows ontstond een Las Vegas Show, waarbij de muziek van Elvis Presley centraal stond. Nu keert Kees Versluys terug naar het Nederlandstalige repertoire.
De eerste nieuwe single “Souvenir“ werd paradeplaat bij Sterren NL van AvroTros. Hierna volgden “Kom Dans Met Mij“, “Eindeloos Mooi“ en ”Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil”

Project.
Met behulp van een team van vakmensen uit de muziekbranche, gaat Kees Versluys verder met het bouwen aan zijn eigen repertoire. Deze goede samenwerking werpt nu al zijn vruchten af. Vervolgens is het de hoogste tijd om het lang verwachte, nieuwe album af te mixen en uit te brengen, waarna volgend voorjaar de planning voor opname van een eigen muziekspecial in de agenda staat.
De release en promotie van de nieuwe single is dit najaar een van de belangrijkste speerpunten.
Single: Morgen Is Nog Heel Ver Weg
Songproductie: Kees Tel Pro Studio
Tekst en muziek: Mary Jane Jonkman – Kees Tel

Radio / TV Promotie: Score Promotions: www.scorepromotions.nl