Margriet brengt single uit die label “ Eeuwig houdbaar” opgeplakt mag krijgen

”Goede wijn behoeft geen krans” een spreekwoord welke zeker van toepassing is op Margriet. Deze uit Twente afkomstige zangeres timmert al enige jaren zeer  succesvol aan de weg en weet met haar cd’s menig playlijst te behalen.

 

Begon het “ Als ik jou niet zie” was het in 2016 “ Door het vuur” wat de playlijsten haalden. Een zoektocht naar een waardige opvolger vond ze in “ Mijn Kind”
(geschreven door Kees van de Heuvel) . Een nummer dat je raakt en door Margriet op voortreffelijke wijze wordt vertolkt. Kippenvel krijg je ervan is een veel gehoorde opmerking en dat is ook zo. Of je het nummer nu voor de eerste keer of de 100 ste keer beluistert het is een nummer die je raakt en met trots het label “ Eeuwig houdbaar” opgeplakt mag hebben.
Margriet zal met dit nummer menig nieuwe fan aan zich binden. Vanaf vandaag te beluisteren via de diverse radiozenders in Nederland en daarbuiten en verkrijgbaar via de download portals – streaming sites en reguliere cd speciaalzaken.