“Ik kom naar huis” nieuwe single Linda

Linda betrad in 2005 voor het eerst het podium. En niet zonder succes want vanaf het eerste moment was duidelijk dat we hier te maken zouden hebben met een blijvertje.  Er kwam al snel vraag naar cd’s en aan die vraag ging Linda voldoen. Ze nam het nummer “ En ik sta daar verbaasd naar te kijken” in 2006 op en het werd een schot in de roos.

 

Wekenlang was het te zien op TV Oranje . Honderdduizenden views op You Tube en vraag naar optredens was het gevolg. Podia in binnen- en buitenland heeft ze mogen betreden met als hoogtepunt een optreden voor 17000 man in het Gelredome maar ook podia mogen delen met Osdorp Posse en Mental Theo. Ook TV programma’s wisten haar te vinden. Zo was Linda te zien bij regionale zender RTV Drenthe via RTV Oost naar Paul de Leeuw . In 2009 nam Linda wat gas terug en werd moeder van een dochter en in 2014 kreeg ze een zoon. Met “ Verliefd” keerde ze eerder dit jaar succesvol terug in de showbizz.  Airplay op vele (nationale) zenders viel haar ten deel en nu de herfst invalt komt ze met “ Ik kom naar huis”. Met dit nummer zal ze ongetwijfeld weer vele nieuwe muzikale harten sneller doen laten kloppen en met dit muzikale visite kaartje zal deze uit Valthermond afkomstige zangeres  vele nieuwe fans aan zich binden. Alweer een nummer waarvoor ze zelf  de tekst heeft geschreven. LINDA is echt terug van nooit weggeweest.
“ Ik kom naar huis ” ’ is beschikbaar als download op ITunes, 538Downloads.nl, SBS6 Downloads en alle andere bekende download- en streamingplatforms.