Jubileumtour RTV OOST zondag vanuit Ommen.

Op zondag 24 september viert TV Oost haar 25ste verjaardag op de Markt in Ommen. We starten om 11 uur met een uur lang ‘frühschoppen’. ’s Middags om 16 uur maakt een lange rij bekende artiesten zijn opwachting op het grote opblaasbare RTV Oost-podium tijdens het pleinfeest. De entree is gratis.

Frühschoppen, 11.00 – 12.00 uur
De feestzondag begint ’s morgens op 11:00 uur met een gezellig ochtendprogramma  ‘Frühschoppen in Ommen’. Presentatoren Bert Eeftink en Dorothy Oosting praten met waarnemend burgemeester Bas Verkerk en RTV Oost-coryfee Carrie ten Napel schuift aan. Zij maakte diverse TV Oost-programma’s waaronder het dagelijkse praatprogramma En Dan Nog Even Dit. Ook een vertegenwoordiging van het Vliegermuseum Space Art en Sis & Bro Bakery komen langs. Boer en dialectzanger Luuk Nijsingh treedt op en de ‘Grensland Oberkrainer’ uit Overdinkel zorgt voor de muzikale omlijsting.

Pleinfeest, 16.00 – 18.00 uur
In de namiddag maken we er een mooi feest van met een lange rij artiesten. De presentatie is dan in handen van RTV Oost-presentator Marcel Spijkerman. Kom genieten van:

 

 

 

 

Jan Keizer en Anny Schilder
Stef Ekkel
René Karst
Frans Duijts
Ancora
Imca Marina
Monique Smit
Robert Leroy
Tino Martin
Danilo
Getty Kaspers
Boogie Kearls