Frans van Adrichem kijkt reikhalzend uit naar eerste single release

“Reikhalzend kijk ik uit naar het moment dat ik mijn eerste single met de wereld kan delen”, zo liet Frans van Adrichem enkele weken geleden al glunderend weten. Ondanks dat dit pas de eerste single is voor de 46-jarige in Eindhoven geboren en getogen zanger, is hij al sinds zijn jeugdjaren besmet met het zangvirus. In het verleden nam hij wel al eens covers als ‘Laat me vrij’ en ‘Wanneer, wanneer, wanneer’ op, ondertussen kan hij zich wel beroepen op jarenlange bühne ervaring. Toch vond Frans het moment daar om zijn muzikale carrière verder te gaan uitbouwen en te professionaliseren.
Samen met producer Peter van Nierop schreef Frans aan het nummer ‘Het maakt niet uit’ dat in de Strictly Music Studio in Waalre is opgenomen en geproduceerd. Na voltooiing van de single bleek er een fijne wederzijdse klik te zijn met Ronald Visch waardoor de debuutsingle van Frans van Adrichem op diens platenlabel Rood-Hit-Blauw wordt uitgebracht. Een track met een heldere boodschap want geld lenen aan je vrienden kan weleens volstrekt verkeerd uitpakken voor die vriendschap! Ondanks de ernst hiervan barst deze single, waarvoor Patchanka Oosterhuis de prachtige videoclip produceerde, van de gezelligheid en zullen de dansers hier ook veel plezier aan gaan beleven. Kortom, een meer dan verdienstelijke debuutsingle van.. Frans van Adrichem!
De CD single ‘Het maakt niet uit’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op televisiestations en Youtube te zien.