FRANK VERKOOYEN – DE WAARHEID

Frank Verkooyen, rasartiest, componist, allround zanger en bekend ook om zijn stevige studioproducties voor Peter Beense, Willem Barth en tal van andere artiesten, komt nu verrassend terug met zijn nieuwe single getiteld: ‘De Waarheid’. Deze track die van origine dateert uit 2002 werd  officieel gereleased  27 september.

 

Een echte Frank Verkooyen saus is dan ook gebruikt om deze klassieker om te buigen tot het betere ‘Feestwerk’. 15 jaar geleden maar liefst, zorgde Lucas & Gea voor een behoorlijke hit met ‘De Waarheid’, maar voornamelijk in het noorden van het land.

Frank Verkooyen is al jaren gecharmeerd van deze song en is van mening dat het liedje echt veel meer landelijke aandacht verdient. Door het nu zelf opnieuw uit te brengen gokt hij erop een grotere vlek in Nederland te maken voor deze stemmingmaker van een plaat! Het kan alle kanten op met dit nummer maar ik heb er een héél goed gevoel over. Of dat ook echt de waarheid zal gaan worden staat in de sterren… ‘De waarheid’ wordt uitgebracht op het enthousiaste en energieke platenlabel; Nationale Artiesten Parade.