Dario laat andere kant muziekstijl horen

Dario staat bekend om zijn feestmuziek. Een feestje bouwen is zijn beroep, maar met de nieuwe single ‘Donder en bliksem’ laat hij zien dat hij een muzikale duizendpoot is. “Ik had het idee om een andere kant van mijn muziekstijl te laten horen”, aldus Dario.

De volkszanger blijft bij gezellige, volkse muziek, maar de nieuwe single ‘Donder en bliksem’ laat net even een andere kant van Dario zijn stijl horen. “Dat komt omdat dit meer poppie is”, verklaart hij. Het blijft up-tempo, maar het bevat net een andere invalshoek. “Ik had het idee om een andere kant van mijn muziekstijl te laten horen”, aldus Dario.

Toch is het ruim binnen de comfortzone van de zanger, omdat het volgens hem goed in het rijtje past bij de vorige twee singles ‘Alles moet los’ en ‘Sexbom’. Bovendien heeft ‘Thunder in my heart’, de originele versie van de nieuwe single ‘Donder en bliksem’, Dario altijd al aangesproken. De single stond al op diverse cassettebandjes, cd’s en andere media in zijn verzameling. Toen producer Edwin van Hoevelaak met een Nederlandse tekst kwam voor de single, viel alles direct op zijn plaats. ‘Donder en bliksem’ moest en zou de nieuwe single van Dario worden.