Wat dacht je? Henk Stelte……

“Een talent om in de gaten te houden”, zo werd Henk Stelte omschreven door zijn ondertussen vaste producer Frank Verkooyen. Henk merkt het aan zijn agenda en het feit dat zijn meest recente singles als ‘Kom Je’, ‘Even Hier’ en ‘In Mijn Armen’, steeds meer airplay in het land krijgen en steeds vaker ook worden herkend door het publiek. De in 1988 geboren en getogen Utrechter is pas sinds 5 jaar actief als zanger maar voelt zich onder-tussen wel helemaal thuis op de podia in ons land.

Henk zet in op het verkrijgen van meer en meer landelijke bekendheid waardoor hij uiteindelijk van deze hobby zijn beroep hoopt te kunnen gaan maken. Voor de opvolger van zijn lekker dansbare en aanstekelijke laatste single ‘In Mijn Armen’, zette de sympathieke Utrechter weer koers richting The Boom! Music in Breda. Onder vertrouwde begeleiding van Frank Verkooyen is het nummer ‘Wat Dacht Je’ opgenomen. En met deze sprankelende, trendy en vrolijke track met pakkende rap-passage, verschenen via Nationale Artiesten Parade, zal Henk Stelte de aandacht weer snel op zich gericht weten!