Chauffeur Gordon gewond na draaidag Gordon’s trouwprogramma.

Gisteren was er een traumatisch einde van een draaidag voor het trouwprogramma van Gordon. Dat laat de zanger weten op zijn Facebook pagina. Gordon; “In het programma is er een rol weggelegd voor mijn chauffeur en beveiliger Wouter, die ik na zoveel jaar als mijn broertje beschouw. Bij thuiskomst zette hij mij af en toen ging het mis…..”

Gordon vertelt verder;  “Mijn hek ging dicht en Wouter probeerde de auto snel in zn vooruit te zetten maar dit ging per ongeluk in zn achteruit. Hierdoor kwam hij bekneld te zitten tussen het hek en de auto. Hij werd letterlijk plat gedrukt door de enorme druk en schreeuwde het uit, een doodskreet die mij nog lang zal bijblijven. In een reflex ben ik over het hek gesprongen en heb de auto in zn vooruit gezet…..onmiddellijk 112 gebeld die snel ter plaatste waren en als door een wonder is Wouter er met een enorme schaafwond en een gebroken schouder vanaf gekomen. Ik denk een engel op zijn schouder want pasgeleden herinnerde ik mij kwam een acteur in Hollywood om het leven in eenzelfde situatie. Daarom in overleg met Wouter laten we dit zien en dankbaar dat mijn broertje met de schrik vrij is gekomen. Komende weken neemt hij rust en ik ben alleen maar blij dat hij nog lang bij me is om mee te lachen. Bij mij kwamen alle traumatische gevoelens weer boven van mijn ongeluk en pas nu ben ik weer ok. Vier het leven mensen!