Wie ‘zit er in het bloed’ van Roxeanne Hazes?

De titeltrack van het debuutalbum van Roxeanne Hazes is vanaf nu overal te horen. Het nummer ‘In Mijn Bloed’ is de voorloper van het album dat over twee weken op 1 september bij Top Notch verschijnt.

 

Op 7 september presenteert Roxeanne haar langverwachte album in de Amsterdamse Melkweg. In Mijn Bloed is per direct te pre-orderen via iTunes en Bol.com.

Roxeanne Hazes: “In stilte heb ik de afgelopen drie jaar in de studio keihard gewerkt aan mijn debuutalbum. Uit zo’n veertig liedjes heb ik er tien heel persoonlijke uitgekozen die mijn debuutalbum In Mijn Bloed vormen. Het is popmuziek, maar het gaat muzikaal echt alle kanten op. Van een ballad tot een uitgesproken uptempo song. Dit is een spannende stap in mijn carrière. Na tien jaar op het podium voelt dit als een nieuw begin. Ik kan echt niet wachten om het resultaat te laten horen en de liedjes met mijn band door het hele land te mogen spelen.”

TRACKLIST ROXEANNE HAZES – IN MIJN BLOED
01. In Mijn Bloed
02. Ik Was Toch Je Meisje
03. Verdovend Middel
04. Schiet Maar Raak
05. Elvis & Dolly
06. Judaskus
07. Raidadadai
08. Zo Goed ft. Paul Sinha
09. Ga Dan Weg
10. Terug

Het nummer ‘In Mijn Bloed’ heeft een spraakmakende videoclip gekregen die vanaf nu te zien is op Youtube. Het nummer is de opvolger van ‘Ik Was Toch Je Meisje’. Dat nummer werd gelijk een groot succes met meer dan 800.000 streams en bijna een miljoen views op de spraakmakende videoclip. Radio 2 DJ Gerard Ekdom noemde het nummer een instant klassieker en op de zender werd Ik Was Toch Je Meisje dan ook Topsong. Ook op QMusic, Radio 1, 3FM, 100%NL, 538 en MTV was het nummer veelvuldig te horen en te zien.

In oktober en november is Roxeanne Hazes met band te horen door heel het land tijdens de grote In Mijn Bloed-albumtour. De kaartverkoop is inmiddels van start via de diverse zalen.