Zanger Jan Leliveld overleden.

Familie , vrienden en ook vele collega artiesten kunnen het nog nauwelijks bevatten….. Jan Leliveld is al overleden . De zanger liet ruim een week geleden zelf weten dat hij de vreselijke ziekte kanker heeft en dat er uitzaaiingen zijn  op meerdere plekken.

 

Jan had 2 weken geleden dit te horen gekregen van zijn arts, na enkele weken van heel veel pijn.

Jan 8 augustus j.l.;
“Zojuist hebben wij wederom slecht nieuws ontvangen van de oncoloog. De uitzaaiingen zijn gegroeid op het skelet en de primaire bron van de kanker is niet gevonden. Ik voel me elke dag steeds zwakker worden. Chemotherapie heeft helaas geen zin meer, dus de behandeling voor de komende periode is puur gericht op pijnbestrijding.

De Sterrenparade wenst zijn familie, zijn vrienden, maar ook alle collega artiesten erg veel sterkte met dit grote verlies.