Tinus de Transgender, bezongen door Sytse Vliegen.

Morgen is het weer tijd voor de jaarlijkse (gay) pride in Amsterdam. Sytse Vliegen, bekend van zijn eerste single “Besodemieterd”, heeft een zeer actueel nummer opgenomen dat het in Amsterdam zeker goed zal gaan doen.

Sterker nog, ze verwachten dat heel Nederland plat gaat voor Tinus de Transgender!

Sytse Vliegen is een nieuwe zanger die zich onderscheidt van alle andere Nederlandstalige zangers. Zijn repertoire bestaat volledig uit nieuw werk dat te bestempelen valt als “politiek incorrect, niet deugend en zeker niet gender – neutraal”. Kortom: spraakmakende muziek die de tongen los maakt en waar zeker om te lachen valt.
Binnenkort verschijnt het eerste album waar alleen maar foute nummers op zullen staan. En met “fout” bedoelen we dan ook “helemaal fout”! Het is geen muziek om te draaien als achtergrond muziek tijdens een gesprek met een PVDA of Groen Links burgemeester. (Nou ja, of misschien ook juist weer wel).
Sytse Vliegen scoorde met zijn eerste hit “Besodemieterd” meer dan 450.000 views op Facebook. Dit nummer verscheen begin juli 2017. Begin augustus verschijnt alweer de tweede single van Sytse Vliegen. De titel is “Tinus de Transgender”. Het onderwerp spreekt voor zich. Een feesthit van grote klasse!