Samantha De Jong ( Barbie) gaat eigen single uitbrengen.

Samantha De Jong ( Barbie) kennen we van ‘Oh Oh Cherso’ en ‘Oh Oh Tirol’, waarin een groep Haagse jongeren vakantie vieren en de camera hun enkele jaren volgden. In 2012 kreeg Samantha haar eigen realitysoap, Barbie’s Bruiloft.

 

Hierin werd ze samen met haar vriend Michael van der Plas gevolgd door camera’s in aanloop naar hun huwelijk.  Daarna kwamen nog de soaps;  ‘Barbie’s Baby’ ,  ‘ Huisje Boompje Barbie’ , ‘Samantha & Michael willen rust in de tent’ , ‘Samantha & Michael  Doe Effe Paranormaal’, Samantha & Michael houden zich Thai’  , ‘Samantha en Michael nemen er nog eentje’ en ‘ Samantha en Michael: Enkeltje Torremolinos’.

Voordat (na verwachting dat haar scheiding met Michael ….. waar ook wellicht een soap van opgenomen wordt)  gaat Samantha een single uitbrengen.

Samantha song eerder al mee in ‘Oh Oh Cherso’ en  ‘Tirol laat je likken’ gaat ze dit keer voor een eigen single. Afgelopen weekend vertelde ze op Radio 538 dat het nummer ‘Barbie Girl’ van de Noorse band Aqua, een nieuw jasje van Samantha krijgt.  De single stonden eind 1997 in de top 5 van de Nederlandse Top 40,

Samantha gaat de single uitbrengen met Chiel Harten, bekend van het televisieprogramma ‘Queens of the jungle’. Een nieuwe Barbie & Ken dus????

Bron en tekst De Sterrenparade