Doe Maar op het strand van Scheveningen.

De meest succesvolle popgroep uit de Nederlandse geschiedenis zal deze zomer een groots concert geven op het strand van Scheveningen. Het strandconcert zal op zaterdag 9 september plaatsvinden ter hoogte van het Noordelijk Havenhoofd. Nog nooit eerder in het bijna veertig jarige bestaan heeft de band een strandconcert gegeven.

 

In de ambiance van zee, zand en zon beloofd dit dan ook een zeer bijzonder concert te worden.

DOE MAAR: “Dit hebben we nog niet eerder gedaan en we hebben er dan ook enorm veel zin om op het strand van Den Haag te spelen. We kijken er naar uit om er samen met onze fans een gezellig feest van te maken.”

Niet alleen DOE MAAR zal deze avond op het podium staan. Voorafgaande aan het strandconcert zullen ook de populaire artiesten Gers Pardoel, Splendid en Diggy Dex optreden.