Nick & Simon zijn terug met nieuwe album ‘Aangenaam’!

Op 22 september komt het nieuwe album ‘Aangenaam’ uit. Vanaf vandaag kunnen fans het album al ‘pre-saven’/reserveren bij o.a. Spotify en bol.com. Het album zal verschijnen als standaard versie (10 tracks), deluxe versie (10 tracks + bonus tracks) en LP (10 tracks).

De eerste single ‘Welkom’ is inmiddels verschenen In deze nieuwe single bezingen Nick & Simon het gevoel hoe het is om vader te worden.

Om de fans een idee te geven hoe het nieuwe album tot stand komt en wat zij in de tussentijd allemaal ondernemen zijn Nick & Simon hun muzikale en persoonlijke avonturen aan het vastleggen in wekelijkse vlogs.

De kaartverkoop voor de nieuwe theatertour ‘Aangenaam’ van Nick & Simon is onlangs van start gegaan via NTK.nl. Vanaf 11 oktober 2017 t/m mei 2018 geven Nick & Simon in totaal 57 voorstellingen in 55 verschillende theaters en schouwburgen door heel Nederland. Enkele van deze shows zijn reeds uitverkocht. In de shows zullen er zowel klassiekers als repertoire van het nieuwe album gespeeld worden.

 

Donderdag nog vrij? Misschien is dit iets voor jou?