Muziekreis Griekenland op TV.

Afgelopen mei reisden vele artiesten en honderden Nederlanders af naar het eiland Kos voor een super gezellige Muziekreis. Edwin van Hoevelaak maakte voor De Sterrenparade op reis hier een aantal uitzendingen van. Deze zijn vanaf aankomend weekend te zien op TV.

De uitzendingen zijn op 6, 13 en 20 augustus op TV Oost te zien om 10.25 en 13.30 uur.

Tientallen artiesten waren op Kos om deze muziekreis te verzorgen voor honderden gasten uit Nederland. Showavonden, meet & greet, clipopnames, radio-uitzendingen en tv programma’s worden er door diverse zenders gemaakt / opgenomen.

Artiesten;  René Karst, Stef Ekkel, Belinda, Mike Kanders, Marco de Hollander, Gino Graus, Monique Smit, Harten 10 , Otto Lagerfett,  Edwin van Hoevelaak, Jan Keizer, Anny Schilder, Jannes, René Schuurmans, Koos Alberts, Wolter Kroes, Django Wagner, Lesley Williams, Gebroeders Ko, Ancora, Helemaal Hollands, Frans Duijts,

Lukassen Produkties, Radio Nl, Toppers van Oranje

Foto; De Sterrenparade