MARVIN – JIJ HOORT IN MIJN LEVEN

Ruim 10 jaar geleden alweer greep de in 1989 in Arnhem geboren Marvin de Geest voor het eerst naar de microfoon. En niet zonder resultaat, het aanwezige publiek was meteen enthousiast en dat geldt evenzo voor Marvin zelf bij wie de smaak van optreden en entertainen direct zeer beviel.

 

Enkele jaren nadien komt een droom uit als zijn eerste single ‘Liefdesverlangen’ verschijnt. De Arnhemmer weet zich vanaf dat moment meteen in de belangstelling van vele radio- en televisiezenders.

Vorig jaar bracht de zanger met looks en stem, een remake uit van Barry White ‘s ‘Let The Music Play’ dat naar het Nederlands werd bewerkt tot ‘Word Jij Ooit Van Mij’. Deze energieke en dansbare meezinger is eveneens uitstekend opgepakt. Mede de aanleiding ook om de samenwerking met Frank Verkooyen voort te zetten die Marvin ’s nieuwe single ‘Jij Hoort In Mijn Leven’ produceerde en het origineel van een Nederlandse tekst voorzag. Deze attractieve ietwat zwoele en in een prettig zomerse setting gestoken meezinger, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, zou misschien wel eens dé verrassing van de nazomer van 2017 kunnen gaan worden.