Marga Bult maakt nog niet bekend wie haar nieuwe lover is.

`Op de voorpagina… Tja en dan blijkt er IN de Story zomaar ’n artikel te staan, dat zanger/politieman Franklin Brown mijn nieuwe geliefde zou zijn? ` zegt Marga Bult gisteren op haar Facebook pagina. Marga zou twee jaar na haar breuk met Jan, een nieuwe liefde hebben gevonden met  iemand uit het showbizzvak.

 

Marga verder; “Hij weet volgens mij, net als ik, ook van niets. Ook werden enkele andere bekende heren namen genoemd. Het leek wel ’n quiz en alle namen onjuist. Hoe bedenkt men het weer. Vandaag dus door verschillende media gebeld die het naadje van de kous wilden weten. Vanavond is bij Shownieuws SBS6 te horen hoe ’t werkelijk zit.  Het is duidelijk komkommertijd… aldus Marga.

Is er wel een nieuwe liefde?

“Het klopt wel” , laat Marga gisteren laat in Shownieuws weten. Marga is er ook erg blij mee, maar Franklin Brown en Jan Rietman …. dat klopt helemaal niet.  De relatie van Marga is nog erg pril en ze vind niet dat ze dan maar meteen wereldkundig moet maken wie dat dan is.