Marco de Hollander gaat met zijn fans weer op reis.

Na het succes van dit jaar, een drie daagse fanreis naar Volendam, heeft de populaire zanger besloten om een vervolg te geven aan zijn FanWeekend. De datum is bekend. De zanger gaat van 26 t/m 28 januari op reis. De locatie dit keer wordt Zeeland.

Reis samen met Marco de Hollander naar de Zeeuwse kust en geniet volop van de Zeeuwse gezelligheid, muziek en sfeer. Samen met Marco bezoekt u Middelburg, Goes en Zierikzee en maakt u een boottocht om de zeehonden te spotten. Ook brengt u een bezoek aan de Oesterij in het Zeeuwse Yerseke, waar u van alles te weten komt over de Zeeuwse schaal- en schelpdieren. Uiteraard kan er ook geproefd worden. Tijdens deze 3-daagse busreis verblijft u in het 4* Van der Valk Hotel Goes.
Naast Marco de Hollander, reizen diverse surprises artiesten mee. En worden er live radioprogramma’s verzorgt en zijn er twee geweldige feestavond.
“Als het net zo een reis wordt, als dit jaar, zet ik er graag mijn handtekening onder, want wat hebben we enorm genoten met elkaar” aldus een tevreden Marco.
Meer informatie over de reis, vind u op www.marcodehollander.nl
Voor vragen kunt u ook bellen 0172 469696