Maico zingt en signeert bij Media Markt Enschede

19 augustus geeft Maico een optreden en signeersessie bij de Media Markt (De Klanderij)  in Enschede. Hij bracht enkele weken geleden zijn nieuwe single ‘Lach, leef en geniet’ uit. Liefhebbers en fans van het Nederlandse lied zijn die dag van 14:00 tot 15:00 uur van harte welkom.

De jeugd van de in 1995 in Enschede geboren zanger  stond al vanaf  begin af aan in het teken van de Nederlandstalige muziek. Zijn carriére begon tijdens het carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn zangprestatie en goede stageperformance.
Een in 2010 gewonnen talentenjacht versnelde de muzikale toekomst en inmiddels heeft Maico acht eigen singles uitgebracht waaronder  Liefde is een virus, Morgen, Jij bent mijn nummer 1, Ik wil weer met je dansen, welke nog steeds veel te beluisteren zijn op de Nederlandse en Belgische radiozenders. En over de nieuwste single ‘Lach Leef En Geniet’ valt ook niets te klagen, deze was nog geen week uitgebracht en werd alweer door veel radiozenders  in de playlisten gezet.
Maico treedt veel op in het land en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane uitstraling. Een optreden van Maico bestaat uit een mix van bekende Nederlandse covers/feestnummers, afgewisseld met eigen nummers waarmee Maico elke feestzaal, kroeg, feesttent op de kop zet!  Voor meer info www.zangermaico.nl of bezoek zijn facebook. https://www.facebook.com/maico.eijlders