Johnny Valentino komt met een heerlijk, aanstekelijk, zomers liedje ‘De Waka Waka’

Een heerlijke, dansbare, swingende, zomerse, positieve meezinger zoals we gewend zijn van Johnny, die prima aansluit bij zijn vorige singles. Na ‘Mamacita’, ‘Oh Carol’ en het zeer gevarieerde album ‘Het beste van…’ gaat Johnny verder door in de lijn van zomerse klanken.

Johnny geniet van deze zomer en gaat er met zijn positieve vibe weer keihard tegenaan. ‘De Waka Waka’ is hét medicijn tegen de regenbuien, de vervelende buren naast u….Mister Positief is er!

De productie is weer in handen van Peter van Leerdam van de Highwaves studio die ook de tekst aanleverde.

De meest positieve zanger van Nederland gaat ook met deze single weer veel promotie doen, een mooie clip zit er natuurlijk weer bij en tevens gaat hij deze zomer weer door met zijn ‘Johnny Valentino Zomer/feest Tour’, waar ‘De Waka Waka’ natuurlijk niet mag ontbreken.

Johnny Valentino, the singer from Rotterdam, rasentertainer, Mister Las Vegas hoopt met deze gezellige plaat weer een groot publiek te bereiken en een stapje dichterbij de Top te komen.

Je kan Johnny echt voor elk feest boeken, van feesttent tot seniorenshow, van presentatie van zijn Glamour Bingo of gewoon een avondje feest! Gekleed in zijn over de top kostuums weet hij bij elke gelegenheid de boel weer op zijn kop te krijgen.

Johnny heeft een super repertoire om op elk Hollands feestje de mensen te laten genieten van zijn wervelende show. Alle hits waar u ooit op gedanst, gesjanst, gezongen, gesprongen, gehuild en gelachen heeft, komen voorbij. Overal waar Valentino komt is het feest! Voor alle leeftijden, van Junior tot senior! Is het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, bruine kroeg, feestzaal of voetbalkantine het maakt Johnny niet uit want de boel gaat op zijn kop. Wilt u niet dat het een megafeest wordt, dan heeft Johnny altijd zijn tranentrekkers repertoire nog, waar zelfs de grootse zuurpruim toch met een lach en een traan zit. Hij is werkelijk DE entertainer voor uw Party!

De single wordt weer uitgebracht door UltimateDisk en de plug en promotie worden verzorgd door Score Promotions.