Johan Vlemmix steunt voetbalvrouwen met ‘Holland Kampioen’

Onze nationale Oranje-fan Johan Vlemmix brengt een single uit, waarin hij op een vrolijke manier de voetbalvrouwen ondersteunt met hun gang naar de finale. Het is weer zo ver, Johan heeft een single gemaakt waarbij alle handjes de lucht ingaan voor ‘onze’ voetbalvrouwen.

 

Johan ondersteunt alles wat met oranje te maken heeft en zeker het vrouwenelftal. Als het aan Johan ligt, zijn ook zondag alle straten oranje versierd.  Dus zet het bier en de bubbels maar koud om zondag te proosten op het succes van dit geweldige team!
Op zondag 6 augustus zullen we de dames samen met Johan Vlemmix toezingen op weg naar het Europees kampioenschap!
Johan Vlemmix werd bekend door het tv-programma ‘Ter Land, ter zee en in de lucht’, waar hij eerst als deelnemer opviel en later aan de slag ging als jurylid en starter . Daarnaast is hij bekend als koningshuisliefhebber en heeft hij al een hele serie uiteenlopende singles uitgebracht, van een feestversie van het Wilhelmus tot ‘Een bussie vol met Polen!!’.
Deze single is geschreven door Hans van Hemert.
‘Holland Kampioen’ is binnenkort beschikbaar als download op ITunes, 538Downloads.nl, SBS6 Downloads en alle andere bekende downloadplatforms.